مشاوره رایگان دوربین مداربسته
مشاوره دوربین مداربسته برای افرادی که شناخت کمی نسبت به آن دارند بسیار مفید و مهم است. زیرا با مشاوره درست از هزینههای اضافی در آینده گرفته خواهد شد، و با یک مشاوره درست و اصولی قبل از خرید و اجرا فرد میتواند مناسبترین سیستم مورد نیاز خود را دریافت کند. در این مقاله از سایت امنیت۲۴ قصد داریم توضیحاتی مفید در قالب یک مشاوره دوربین مدار بسته رایگان بگوییم.
برای دریافت مشاوره رایگان لطفا فرم زیر را پر کنید.
مشاوره دوربین مداربسته (مناسب عموم افراد)
مشاوره دوربین مدار بسته تا حدودی شبیه به جمع کردن کامپیوتر است ولی از آن خیلی پیچیدهتر میباشد. همانطور که کامپیوتر از قطعات مختلفی مانند هارد، سی پی یو، کارت گرافیک، رم، مانیتور و . . . تشکیل شده است، یک سیستم دوربین مدار بسته هم از اجزای مختلفی مانند دوربین، نوع ارتباط بین اجزای دوربین و سیستم، دستگاه ضبط تصاویر و هارد تشکیل شده است.
در کنار شما هستیم
برای مشاوره و بازدید آنلاین و اطلاع از قیمت
نصب دوربین مدار بسته با ما تماس بگیرید.
1- تماس با امنیت24 و اعلام درخواست مشاوره حضوری
2- مشاوره حضوری و بررسی نیاز و خواستههای مشتری و ارائه پیش فاکتور
3- پرداخت 30 درصد مبلغ پیش فاکتور و شروع کار
4- پرداخت 40 درصد دیگز از پیش فاکتور در حین انجام کار
5- صدور فاکنور نهایی و تسویه کامل 30 درصد باقی مانده
6- آموزش کار با سیستم و شروع دوره پشتیبانی رایگان به مدت ۳ ماه
با این تفاوت که عموم افراد به دلیل تماس روزانه با کامپیوتر نسبت به بیشتر قطعات آن شناخت کافی پیدا کردهاند و خود تا حدودی میتوانند ویژگی کامپیوتری که متناسب با نیازشان است را حدس بزنند. به عنوان مثال شخصی که قرار است با کامپیوتر کار گرافیکی انجام دهد قطعا میداند که باید کارت گرافیکی با حجم بالایی را انتخاب کند.
ولی در دوربین مداربسته این طور نیست و خیلی از افراد شناخت کافی و درستی از آن ندارند. و وجود یک مشاوره مجرب، متبحر و صادق در زمان خرید بسیار لازم است. در ادامه ما نکات مهم نصب دوربین مداربسته را با بیان ساده و قابل فهم برای آشنایی عموم افراد خواهیم گفت. همچنین در جلسه مشاوره نیز تا حدودی زیادی در مورد این موارد نیز صحبت میشود.
انواع دوربین مداربسته
دوربینهای مدار بسته از لحاظ تکنولوژی و نحوه ارتباط با هم به سه دسته زیر تقسیم میشوند:
۱- دوربینهای آنالوگ: این نوع از دوربینهای مدار بسته نسل اول دوربینهای مدار بسته به شمار میروند که میتوان گفت عمرشان در حال به پایان رسیدن هستند. خیلی مورد استفاده قرار نمیگیرند و به راحتی در بازار نیز یافت نمیشوند. ارتباط آنها در سیستم با کابل کواکسیال(Coaxial Cables) انجام میشود.
تنها مزیت دوربینهای مدار بسته آنالوگ قیمت پایین آنها بوده است. این دوربینها از نظر کیفیت تصویربرداری، کیفیت مطلوبی نداشتند.
۲- دوربینهای مدار بسته AHD یا HD: نسل بعدی دوربینهای مداربسته، دوربینهای AHD یا HD هستند. کیفیت تصویر این نسل از دوربینها در مقایسه با نسل قبلی ارتقا پیدا کرده است. اتصال آنها در سیستم همانند دوربینهای آنالوگ با کابل کوکسیال انجام میشود. برخی از مدلهای این نسل توانایی فیلم برداری HD یا ۴K را نیز دارند.
این دوربینها در دو نمونه متفاوت وارداتی و مونتاژ داخل در بازار به وفور یافت میشوند. دوربینهای AHD یا HD مونتاژ داخل، در بازار بیشتر به اسم نونیم (no name) شناخته میشوند. به دلیل قیمت پایین آنها در مقایسه با محصولات وارداتی حجم بالایی را در بازار به خود اختصاص دادهاند. برای خرید دوربینهای مونتاژ داخل باید خیلی دقت زیادی کنید چون نمونههای بیکیفیت زیادی در این دسته وجود دارند. ولی در کنار نمونههای بیکیفیت، نمونههای با کیفیت هم وجود دارد.
در کل برای خرید دوربینهای مونتاژ داخل از فروشگاههای قابل اعتمادی اقدام کنید. برای این که بیشتر این محصولات برند، کاتالوگ و دفترچه خاصی ندارند و خرید انها بیشتر بر مبنای اعتماد صورت میگیرد.
از برندهای معروف وارداتی میتوان به داهوا (Dauha) و هایک ویژن (Hikvision) اشاره کرد. این محصولات با گارانتیهای مختلفی مانند فراگستر و . . . در بازار پیدا میشوند. کیفیت تصویر این دوربینها از کیفیت تصویر دوربینهای مونتاژ داخل بسیار بالاتر است. قیمت بالای این دوربینها یکی از معایب آنها به شمار میرود.
این برندها از کیفیت مطلوبی برخوردار هستد و تنها ایراد آنها قیمت نسبتا بالای انها نسبت به دوربین های آنالوگ و AHD است.
دوربینهای AHD یا HD بیشتر مناسب پروژهای کوچک(زیر ۱۰ دوربین) هستند. مثلا برای ساختمان، پارکینگ، حیاط و کوچه گزینه خوبی هستند و نیازهای شما را به خوبی بر طرف میکنند. همچنین برای فضاهایی که نور بسیار زیادی دارند بهتر است از دوربینهایی استفاده کنید که قابلیت WDR (Wide Dynamic Range) را داشته باشند. این قابلیت باعث میشود که نورهای محیط فیلتر شوند و کیفیت تصویر به مراتب بالا میرود.
۳- دوربین های مدار بسته IP(آی پی) یا شبکه: دوربینهای مداربسته IP آخرین نسل دوربینهای مدار بسته به شمار میروند. اتصال این دوربینها با کابل شبکه است. بالاترین امکانات دوربینهای مدار بسته آی پی دارند. از سرعت انتقال، کیفیت بالای تصویر گرفته تا پردازشهای مختلف روی تصاویر از قابلیتهای این دوربینها هستند. قیمت بالای این دسته از دوربینها مهمترین عیب آنها هستند.
این دوربینها مناسب ادارات و سازمانهایی هستند که نیاز به تعداد زیادی دوربین(بالای ۱۰دوربین) دارند.
برای گرفتن مشاوره دوربین مداربسته از شما چکار باید کرد؟
سلام
وقت شما بخیر
با شماره ۰۹۱۲۹۳۷۵۸۰۵ تماس بگیرید.
واقعا از این توضیحات ساده و روان تون ممنونم
سلام خواهش میکنیم
خوشحالیم که از اینکه برای شما مفید بوده